Routebeschrijving naar Pakhuis Zondag

Adres

Zeeburgerkade 30-88, 1019 HG (appartementen)
Zeeburgerkade 90-148, 1019 HH (parkeerplaatsen)
Amsterdam, Nederland

Routebeschrijving

Zie ook Google Maps of Plan uw route met Google maps.

Per bus
  • Vanaf het Centraal Station:
    Bus 22 rijdt zes keer per uur : halte Veelaan. Loop vanaf deze halte 50m. terug richting IISG, een groot wit/grijs gebouw. Pakhuis Zondag is het gebouw rechts ernaast.
  • Vanaf Station Zuid, via het Amstelstation: bus 65 rijdt vier keer per uur : halte Cruquiusweg.
Per tram
  • Vanaf het Leidseplein: tram 7 naar de Molukkenstraat (10 minuten lopen) of tram 10 naar de Van Eesterenlaan (5 tot 10 minuten lopen).
  • Vanaf de Dam: tram 14 naar het Javaplein (5 tot 10 minuten lopen).
Per trein
  • Vanaf Amsterdam Centraal Station: bus 22 (Muiderpoort), zie hierboven.
  • Vanaf Amsterdam Muiderpoort Station kunt u met bus 22 (Spaarndammerbuurt) of lopen (ca 15 minuten; volg de Insulindeweg in oostelijke richting, sla linksaf bij de stoplichten op de eerste kruising. Dit is de Molukkenstraat die overgaat in de Veelaan. Pakhuis Zondag staat rechts naast het IISG, het grote grijze gebouw aan het einde van deze straat).
  • Vanaf Station Zuid, via het Amstelstation: bus 65, zie hierboven.

Voor meer informatie zie Openbaar Vervoer Amsterdam en Spoorwegen.

Per auto

Route over de Amsterdamse brug: Neem de rondweg (A10) en ga naar het noordelijke deel. Neem de afslag Zeeburg (S114), rij door tot de tweede verkeerslichten, ga hier – vóór de Piet Hein tunnel – links de Zuiderzeeweg op, rijd over de brug en ga daarna bij de verkeerslichten rechts (Zeeburgerdijk), na de linkse bocht rechtsaf (Van Lohuizenstraat) en sla op de rotonde linksaf de Zeeburgerkade op. Het Pakhuis staat aan het einde van deze (doodlopende) weg. Let op: betaald parkeren!

Alternatief via de Piet Hein tunnel: Neem de rondweg (A10) en ga naar het noordelijke deel. Neem de afslag Zeeburg (S114), rij door tot de stoplichten en volg de borden Zeeburg tot in de Piet Heintunnel. Ga aan het eind van de tunnel bij de stoplichten naar links. Neem de tweede weg links, dit is de Cruquiusweg. Vervolg de weg tot deze een rechtse bocht maakt. Pakhuis Zondag staat rechts naast het IISG, het grote grijze gebouw aan uw linkerhand. Let op: betaald parkeren!

Parkeren: In het hele gebied geldt betaald parkeren tussen 9:00 en 21:00 uur (zondag gratis). Parkeer uw auto op de Zeeburgerkade; schuin voor het pakhuis is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Er is echter vrijwel altijd plek aan de J.M. van der Meijlaan. Vanaf hier is het enkele minuten lopen naar het pakhuis.