Ga naar de inhoud

Mijn pakhuis zondag

Het administratieve beheer van VVE Pakhuis Zondag is ondergebracht bij VvE Beheer Amsterdam. Op Mijnvba vind je, achter een password, veel achtergrondinformatie over wonen in Pakhuis Zondag. Zo staan daar de contactgegevens van bestuursleden, handige bedrijven die je kunt inschakelen bij problemen in je appartement, het meerjaren-onderhoudsplan (MJOP), alle nieuwsbrieven, de vergaderstukken voor de ledenvergaderingen… en nog veel meer. Elke eigenaar en bewoner kan zich aanmelden voor mijnvba. Je ontvangt dan een inlogcode.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe bereik ik het bestuur van Pakhuis Zondag?

Welke onderhoudswerkzaamheden staan gepland voor dit jaar?

Is kortdurend verhuur in het Pakhuis toegestaan?

Is gebruik van de lift voor verhuizingen toegestaan?

Ik ga verbouwen. Waar moet ik aan denken?

Hoe werkt het toegangssysteem?

Hoe werkt de deuropener monitor?

Hoe kom ik aan tags, handzenders etc?

Wat moet ik doen bij calamiteiten?

Waar meld ik schade?

Wie betaalt de kosten van de schade?

Heeft Pakhuis Zondag een Huishoudelijk Reglement?

Hoe kan ik de opnames gemaakt met de beveiligingscamera bekijken?

Welke verzekeringen heeft het Pakhuis afgesloten?

Wat moet ik doen als mijn CV-ketel aan vervanging toe is?

Hoe voorkomen we rommel in de centrale hal?