Ga naar de inhoud

Routebeschrijving naar Pakhuis Zondag

Zie ook Google Maps of Plan uw route met Google maps.

Per bus

  • Vanaf het Centraal Station: bus 22 naar Muiderpoortstation, halte Veelaan (1 minuut lopen)
  • Vanaf Station Zuid, via het Amstelstation: bus 65 naar KNSM-eiland, halte Veelaan (1 minuut lopen)
  • Vanaf Muiderpoortstation: bus 22 naar Sloterdijk, halte Veelaan ( 1 minuut lopen)

Per tram

  • Vanaf het Leidseplein: tram 7 naar Azartplein, halte Van Eesterenlaan (5 tot 10 minuten lopen).
  • Vanaf de Dam: tram 14 naar het Javaplein (5 tot 10 minuten lopen).

Per auto

Route over de Amsterdamse brug: Neem de rondweg (A10) en ga naar het noordelijke deel. Neem de afslag Zeeburg (S114), rij door tot de tweede verkeerslichten, ga hier – vóór de Piet Hein tunnel – links de Zuiderzeeweg op, rijd over de brug en ga daarna bij de verkeerslichten rechts (Zeeburgerdijk), na de linkse bocht rechtsaf (Van Lohuizenstraat) en sla op de rotonde linksaf de Zeeburgerkade op. Het Pakhuis staat aan het einde van deze (doodlopende) weg. Let op: betaald parkeren!

Alternatief via de Piet Hein tunnel: Neem de rondweg (A10) en ga naar het noordelijke deel. Neem de afslag Zeeburg (S114), rij door tot de stoplichten en volg de borden Zeeburg tot in de Piet Heintunnel. Ga aan het eind van de tunnel bij de stoplichten naar links. Neem de tweede weg links, dit is de Cruquiusweg. Vervolg de weg tot deze een rechtse bocht maakt. Pakhuis Zondag staat rechts naast het IISG, het grote grijze gebouw aan uw linkerhand. Let op: betaald parkeren!

Parkeren: In het hele gebied geldt betaald parkeren tussen 9:00 en 21:00 uur (zondag gratis). Op de Zeeburgerkade, schuin voor het pakhuis is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Er is echter vrijwel altijd plek aan de J.M. van der Meijlaan. Vanaf hier is het enkele minuten lopen naar het Pakhuis.