Ga naar de inhoud

Nevin Ozütok nieuwe voorzitter VVE

In de Algemene Ledenvergadering van 1 december is Nevin Ozütok (112) gekozen als nieuwe voorzitter van het bestuur. Hieronder stelt zij zich voor.

‘Ik ben in het dagelijks leven wethouder in Beverwijk. Toen ik de oproep voor de nieuwe voorzitter van de VVE las, werd ik direct enthousiast. Ik heb verschillende maatschappelijke functies gehad en vind het belangrijk om als vrijwilliger een bijdrage te leveren in mijn directe omgeving. Zo kan ik iets terug doen voor de ‘community Pakhuis Zondag’, waar ik al 16 jaar met plezier woon. Samen met de andere bestuursleden en enthousiaste bewoners wil ik graag het vergroenen en verduurzamen van het pakhuis veel aandacht geven.’

‘Een van de eerste dingen die ik wil aanpakken? Ik zou willen dat het wat minder rommelig is in de garage; soms lijkt het net een plek voor afvalinzameling. Dat doet de uitstraling van het Pakhuis geen goed. In een rommelig huis wil je niet wonen en voor mij is de garage daar ook een onderdeel van. Ik stel voor binnenkort met zijn allen een opruimactie te houden met een gezellige borrel na!’